Merluza a la plancha con ajo y perejil

Merluza a la plancha con ajo y perejil

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Merluza a la plancha con ajo y perejil. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Merluza a la plancha con ajo y perejil is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Merluza a la plancha con ajo y perejil is something which I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Merluza a la plancha con ajo y perejil, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Merluza a la plancha con ajo y perejil delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Merluza a la plancha con ajo y perejil using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

Aunque no soy mucho de pescado sé que es importante para nuestra salud por lo que por aquí os dejo mi merluza a la plancha que además he enriquecido rematándola con un sobre monodosis de VIDALIM AURUM.

#DelantalDorado
#Vidalim

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Merluza a la plancha con ajo y perejil:

  1. 4 filetes merluza
  2. 2 dientes ajo
  3. 1 rama perejil fresco (si no tienes también vale del que viene seco en frasco)
  4. 1 sobre aceite de oliva VIDALIM AURUM (equivale a una monodosis)
  5. Puedes utilizar sal al gusto, recuerdo que menos es más

Steps to make to make Merluza a la plancha con ajo y perejil

  1. Lo primero que vamos a hacer es pelar el ajo y pasarlo por el prensa ajos, de esta manera conseguimos una textura mucho más fina y suave de nuestro ajo. Luego lavamos el perejil y lo picamos finamente.
  2. Cubrimos nuestros filetes de merluza con la mezcla de ajo y perejil, si quieres puedes añadir en este paso un poco de sal, yo no se la he puesto porque con el ajo y el perejil doy mucho sabor a la merluza. Dejamos macerar si se puede un par de horas en el frigorífico, también puedes dejarlo de un día para otro, cuanto más tiempo más sabor. Puedes dejar un poco de esta mezcla para la ponerle a la merluza por encima cuando emplates.
  3. Para hacer la merluza a la plancha voy a usar una plancha eléctrica de las que no se pega, pero puedes usar la que tengas en tu casa, es mejor si no se pega, pero si ves que tienes muchas probabilidades de que se pegue puedes pincelarla primero con un poco de aceite. Ponemos nuestra merluza macerada en la plancha dejaremos un par de minutos por cada lado. Vigila el grosor de tus piezas, igual algunos trozos necesitan más tiempo, mi merluza con un par de minutos por cada lado fue suficiciente.
  4. Al sacar la merluza le ponemos por encima nuestro aceite de oliva VIDALIM AURUM. Y si has reservado ajo y perejil puedes ponerle también un poco, verás que rica y sabrosa está esta merluza a la plancha.

As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you intend to serve a recipe that uses less or more components or is a bit basically zesty, you can make straightforward changes to attain this goal. In other words, begin making your dishes on time. As for standard cooking abilities for beginners you don't need to discover them yet only if you grasp some basic food preparation strategies.

This isn't a full overview to quick and simple lunch dishes yet its excellent food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Steps to Make Quick Merluza a la plancha con ajo y perejil. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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