Bacalao sobre crema de zanahoria
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Bacalao sobre crema de zanahoria. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Bacalao sobre crema de zanahoria is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes yummy. Bacalao sobre crema de zanahoria is something that I've loved my entire life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Bacalao sobre crema de zanahoria, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bacalao sobre crema de zanahoria delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Bacalao sobre crema de zanahoria is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Bacalao sobre crema de zanahoria estimated approx 1 hora.
To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Bacalao sobre crema de zanahoria using 13 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
🐟🥕🌱🧅Es un dos en uno: un primero y un segundo plato, muy delicado y buenísimo.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Bacalao sobre crema de zanahoria:
- 400 gr bacalao fresco en lomos
- 1 hoja laurel
- grano pimienta en
- mahonesa casera, espesa
- sal y aceite
- Para la crema de zanahoria:
- 2 zanahorias medianas
- 1/2 cebolla
- 1 cucharadita cúrcuma
- 1 cucharadita engibre
- 2 vasos caldo verdura
- 1 chupito coñac
- Sal y aceite
Steps to make to make Bacalao sobre crema de zanahoria
- Para la crema de zanahoria: pelamos y picamos la cebolla, no importa cómo porque después lo vamos a pasar por la batidora, colocamos una cacerola pequeña al fuego con un poco de aceite y sofreímos la cebolla.
- Pelamos y cortamos en cuadraditos pequeños la zanahoria, lo cortamos pequeño para que se haga antes y la rehogamos junto con la cebolla, lo condimentamos con cúrcuma y jengibre, de momento no podemos sal, porque llevará caldo y puede ser salado, probaremos al final.
- Cuando la cebolla se vea un poco dorada, añadimos el coñac y cuando evapore el alcohol echamos el caldo, se deja cocer hasta que la zanahoria esté tierna.
- Sacamos un poco de caldo y pasamos por la batidora todo lo que hay en la cacerola, tiene que quedar como y crema ligera, si nos parece que está muy espeso añadimos caldo del que hemos sacado. Probamos por si necesita sal. Y ya tenemos la base de crema.
- Ahora prepararemos el pescado: colocamos una cacerola al fuego, debe ser lo bastante ancha para que quepa el pescado sin amontonarse, ponemos un poco de agua y un buen chorreón de aceite, sal, laurel y pimienta en grano, en cuanto empiece a calentar introducimos el pescado, el líquido debe quedar cubriéndolo. Ponemos el fuego a mínimo, de 1 a 9 lo ponemos en 3, se tapa y se deja cocer. Esto es como confitar pero con menos aceite.
- Mientras se hace el pescado hacemos la mahonesa, la queremos muy espesa porque la vamos a poner en una manga pastelera.
- Para gratinar la mahonesa: Ponemos el pescado en una fuente apta para horno, la mahonesa encima y lo metemos en el horno precalentado a 200 grados con calor solo arriba, estará unos 7 minutos pero hay que estar pendiente porque se hace muy pronto, en cuanto veamos que toma color lo sacamos.
- Y ya solo queda montar el plato: hacemos una camita con la crema y colocamos el pescado encima.
- Et voilà, LISTO PARA DEGUSTAR.
As your experience and confidence expands, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet and also adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you want to offer a dish that uses fewer or more components or is a little basically spicy, you can make simple changes to attain this objective. To put it simply, start making your dishes on time. As for fundamental cooking abilities for newbies you do not require to learn them however only if you understand some easy food preparation techniques.
This isn't a full overview to fast and also easy lunch recipes however its good food for thought. Ideally this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of square meals on your trip.
So that's going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Homemade Bacalao sobre crema de zanahoria. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment